Familiemåltider.dk kasser

✓ Levering i Midtjylland | ✓ Varieret børnevenlig kost |✓ Nemme opskrifter | ✓ 15% rabat på alle kasser
MåltidskassePris pr. måltidInfoRabat 
Den Varierede Kassefra
32,81 kr.
(Altid fri fragt)
1-4 person
Mad til 4 dage
Tilberedningstid variere
Kode:
AS25
(Spar 15% på alle kasser)
Bestil
Familiekassenfra
32,81 kr.
(Altid fri fragt)
1-4 person
Mad til 4 dage
Tilberedningstid variere
Kode:
AS25
(Spar 15% på alle kasser)
Bestil

Måltidskasser til familien fra Familiemåltider.dk

Hvorfor skal du vælge familiemåltider.dk når de ikke har det største udvalg af måltidskasser og heller ikke det mest varieret? Det er skal du af den simple grund at de laver måltidskasser til hele familien.

Det betyder at måltiderne altid vil være let spiselige og noget langt de fleste vil kunne lide. Selvom måltiderne og opskrifterne er for alle, så er de hverken kedelige ellers smagsløse hvilket er super vigtigt. Samtidig er det måltidskasser der kan samle familien, da det er råvarer med opskrifter der bliver leveret, så der skal kokkereres i køkkenet, og da alt bliver leveret vil det være nemt for børn at være med til eller lave måltider helt selv ud fra de letlæselige opskrifter.

Måltidskasser til alle familier 1-4 personer

Hvad end du er en “familie” bestående af 1 person eller 4 personer hvad end det er 2 voksne og 2 børn eller 4 voksne kan du få måltidskasser fra Familiemåltider.dk. Deres 2 forskellige måltidskasser fås i 4 forskellige størrelser og leveres til 4 dage om ugen. Når du bestiller er det de 2 måltidskasser nedenfor du kan vælge imellem.

Familiekassen

Navnet siger det meget godt, denne kasse indeholder nemme opskrifter der er velsmagende uden at være alt for udfordrende, så alle kan være med ved middagsbordet. Familiekassen egner sig særdeles godt til børnefamilier eller dig der er lidt kræsen.

Den varierede

Den varierede måltidskasse er lidt mere udfordrende på både smag og ingredienser, men til gengæld sørger den for at du får en sund og varieret aftensmad 4 dage om ugen.

Levering i hele midtjylland

Indtil videre leveres måltidskasser fra Familiemåltider.dk desværre kun til borgere i midtjylland. Til gengæld leveres der til alle afkroge af midtjylland, så bor du der kan du roligt gå i gang med at bestille midtjyllands bedste måltidskasse og få den leveret lige til døren.