Vegetariske måltidskasser

→  Sammenligning af vegetariske måltidskasser  ←
MåltidskassePris pr. måltidInfoRabat 

Green Feast
fra
63 kr.
(fragt 50 kr.)
2-5 personer
Mad til 3 dage
Tilberedning 10 min.
Kode:
INTRO10
(Spar 25%)
Bestil

Vegatarkassen
fra
45,25 kr.
(fri fragt over 170 kr.)
1-4 personer
Mad til 3-4 dage
Tilberedning 45 min.
Gratis:
Gave
(tilføjes automatisk)
Bestil

Vegan Feast
fra
63 kr.
(fragt 50 kr.)
2-5 personer
Mad til 3 dage
Tilberedning 10 min.
Kode:
INTRO10
(Spar 25%)
Bestil

Den Veganske Måltidskasse
fra
45,25 kr.
(fri fragt over 170 kr.)
1-3 personer
Mad til 4 dage
Tilberedning 45 min.
Gratis:
Gave
(tilføjes automatisk)
Bestil

Den Grønne
fra
40 kr.
(fri fragt)
2-4 personer
Mad til 3-4 dage
Tilberedning 45 min.
Rabat:
Fri fragt + gave
(ved bestilling)
Bestil

Vegetarkassen
fra
26 kr.
(gratis fragt)
fra 1 person
Mad til 4 uger
Tilberedning 45 min.
Rabat:
Ingen
(desværre)
Bestil

Ca. 1,8% af danskerne lever 100% vegetarisk, dertil kommer der et hav af personer og familier der ønsker en grønnere og sundere kost og derfor ofte laver vegetarisk mad eller lader kød være en meget lille del af de daglige måltider. En vegetarisk måltidskasse er en nem og overskuelig måde at leve vegetarisk på, hvor alt kød er udeladt af kosten. Det kan også være en god måde at leve sundt, grønt og vegetarisk på i en kortere periode.

Veggie måltidskasse uden kød og fiskVegetar måltidskasse med eller uden kød

En rigtig vegetarisk livsstil er uden nogen form for kød heller ikke kylling eller fisk, alt skal udelades af kosten. Der er ca. 100.000 danskere der lever på denne måde og alle måltidskasser her på siden er 100% kødfri og dermed kan alle vegetarer roligt vælge en af disse måltidskasser. Der er flere leverandører af vegetariske måltidskasser og nogle leverer også økologiske måltidskasser. Der er også både måltidskasser med færdiglavede retter og gør det selv kasser med opskrifter og råvarer.

Er du delvist vegetar, der lever som vegetar nogle gange eller tillader dig selv at spise fx fisk og/eller kylling, så er der også måltidskasser lavet til dette formål. Populært kalder man det flexitar, fordi man er lidt flex omkring hvor meget kød man indtager. Der findes såkaldte flexitarkasser, men man kan også finde kasser kun med fisk eller med fokus på grøntsagsbaseret retter.

Vegetariske måltidskasser leveret til døren

I tabellen herover kan du se alle de måltidskasser der er 100% vegetariske og hvilke leverandører der kan leverer dem. Nogle leverandører er 100% vegetariske i alle deres måltidskasser, mens andre både laver vegetariske og ikke vegetariske måltidskasser. Herunder kan du læse lidt mere om hvert enkelt leverandør og hvad de står for.

Simple Feast – 100% plantebaseret

Simple Feast har et koncept hvor du udelukkede leverer plantebaseret ugekasser. Man kan vælge mellem en der er vegetarisk og en der er vegansk og dermed også vegetarisk. Alle retter leveres færdiglevet og skal bare varmes, dermed tager tilberedningen ikke mere end 10 minutter for en ret. Der kan bestilles ugekasser fra 2-5 personer og med mad nok til 3 dage, dermed har man mulighed for selv at supplere med retter nogle dage.

Aarstiderne – Økologiske vegetarkasser

Aarstiderne er en af Danmarks ældste leverandører af måltidskasser og har rigtig mange års erfaring med området. De har siden opstarten kun leveret økologiske råvarer i alle deres måltidskasser og det gælder også deres 2 vegetariske kasser. Du kan vælge en vegetarkasse eller en veganerkasse med mad til op til 4 dage ad gangen og ligeledes op til 4 personer. Alle deres måltidskasser leveres fyldt med råvarer og opskrifter, så man selv skal i køkkenet og kokkerer.

Coop.dk Mad

Coop.dk Mad er et sted hvor du kan købe alle dine dagligvarer og få dem leveret til døren, men som noget nyt tilbyder de nu også måltidskasser. Du kan vælge mellem 4 forskellige måltidskasser, hvoraf 1 af dem er 100% vegetarisk og hedder “Den Grønne”. I den kan du vælge at få leveret mad til 2-4 personer og fra 3-4 dage pr. uge. Her skal du også selv tilberede maden fra bunden, altså kasserne bliver leveret med råvarer og opskrifter og så skal du i køkkenet.

Sundtakeaway – Sund vegetarmad

Som regel er vegetarmad meget sundt i sig selv, men hos Sundtakeaway har de endnu mere fokus på at maden er sund og varieret. Desuden leveres alt deres mad færdiglavet og skal derfor blot varmes. Du kan få en vegetarkasse med mad nok til 4 uger i streg. Kassen indeholder ikke kun aftensmad som de fleste måltidskasser gør, der er måltider til hele dagen: morgenmad, frokost, aftensmad og snacks.

Kan man få en veggie måltidskasse til 1 person?

Svaret på dette er nemmest at finde i oversigten over måltidskasser, da det er de n vi holder opdateret. Men som du kan se i den oversigt kan man få måltidskasser som er 100% vegetariske både fra Aarstiderne og Sundtakeaway. Det kan være meget belejligt at kunne bestille en måltidskasse til en person hvis man ved man fx er alene hjemme en uge, er studerende og bor alene eller bare er den eneste i familien der spiser vegetarisk. Desuden kan i som par sagtens have 2 forskellige måltidskasser, hvis den ene af jer er vegetar og den anden ikke er. Vi har selvfølgelig også lavet en oversigt over måltidskasser til 1 person der indeholder kød, fisk mm. så i kan finde en måltidskasse hver.