Veganske måltidskasser

→  Sammenligning af plantebaseret, veganske måltidskasser  ←
MåltidskassePris pr. måltidInfoRabat 

Vegan Feast
fra
63 kr.
(fragt 50 kr.)
2-5 personer
Mad til 3 dage
Tilberedning 10 min.
Kode:
INTRO25
(Spar 25%)
Bestil

Den Veganske Måltidskasse
fra
45,25 kr.
(fri fragt over 170 kr.)
1-3 personer
Mad til 4 dage
Tilberedning 45 min.
Gratis:
Gave
(tilføjes automatisk)
Bestil

Vegansk kost er blevet meget populært hos rigtig mange mennesker der har valgt at droppe produkter der kommer fra dyr. Der kan være flere grunde til at man vælger at blive veganer, de hyppigste er at man ønsker at skåne miljøet da opdræt af dyr især køer er miljøskadeligt eller at man ønsker at støtte dyrevelfærd og dermed fravælger at købe og spise alle former for dyreprodukter. Men at være veganer kan også være meget mere end et valg af kost, det kan for nogle være en livsstil hvor man undgår alle former for produkter og oplevelser der udnytter el. mishandler dyr.

Nem plantebaseret madlavning

Når man tager et kostvalg der indebærer at man er nødt til at undgå nogle fødevarer, så bliver indkøbsprocessen automatisk mere besværlig, da man skal være langt mere opmærksom end man måske hidtil har været. En måltidskasser er løsningen på dette, da man helt frasortere indkøbsprocessen og i stedet får leveret alt lige til døren, 100% vegansk, klar til at lave eller varme.

Leverandører af plantebaseret veganske måltidskasser

Endnu er der ikke så mange måltidskasseleverandører der tilbyder veganske måltidskasser, men der er nogle. Ikke bare leverer de veganske måltidskasser, men alle måltider er også 100% økologiske. Der vil uden tvivl komme flere og flere leverandører af veganske måltidskasser da det er en livsstil der bliver mere og mere populær at vælge. Herunder kan du læse mere om de nuværende leverandører.

Simple Feast – 100% plantebaseret

Simple Feast tilbyder 2 forskellige måltidskasser eller ugekasser som de selv kalder det. Den ene er vegetarisk og den anden er vegansk. Det er selvfølgelig den anden der er relevant for dig der læser med her. I den ugekasse får du 3 veganske madretter om ugen der er færdiglavet og bare skal varmes. Du kan få leveret vegansk mad til alt fra 2-5 personer om ugen. Desuden er alle råvarer der er brugt 100% økologisk.

Aarstiderne – Økologisk vegansk

Aarstiderne rammer bredt med deres i alt 13 forskellige måltidskasser. Her i blandt er der også en vegansk måltidskasse til dig der lever en vegansk livsstil og gerne vil gøre det nemmere. Til forskel fra Simple Feast får du her leveret alle råvarer i en kasse sammen med opskrifter. Det betyder også at du selv skal lave maden fra bunde, til gengæld skal du ikke tænke over indkøb i en hel uge. Du kan få mad fra 1-3 personer og mad til 4 dage om ugen.