Glutenfri måltidskasser

→  Sammenligning af måltidskasser til glutenallergikere  ←
MåltidskassePris pr. måltidInfoRabat 

SlankeKassen
fra
42 kr.
(fri fragt over 170 kr.)
Glutenfri
1-4 personer
Mad til 3-5 dage
Tilberedning 45 min.
Gratis gave
(automatisk ved bestilling)
Bestil

LowCarbKassen
fra
68 kr.
(fri fragt over 170 kr.)
Glutenfri
1-3 personer
Mad til 3-5 dage
Tilberedning 30 min.
Gratis gave
(automatisk ved bestilling)
Bestil

Det anslås at ca. 0,5% af Danmarks befolkning har glutenallergi og derfor bør leve på en glutenfri kost. Det svare til at ca. 350.000 danskere lider af Cøliaki og derfor vil skulle tilpasse deres kost efter dette. En måltidskasse uden gluten kan gøre livet som glutenallergiker meget nemmere, da man ikke selv behøver være opmærksom på om kosten er glutenfri, den bliver nemlig leveret glutenfri til døren.

Måltidskasse uden gluten

Desværre findes der ikke så mange glutenfrie måltidskasser endnu, men der er et par stykker du kan vælge imellem. De eneste glutenfrie måltidskasser på markedet lige nu, kommer fra Aarstiderne der har valgt at tilbyde 2 forskellige måltidskasser uden gluten, men i virkeligheden med et andet fokus.

Økologiske glutenfri kasser

I alt kan du vælge mellem 10 forskellige måltidskasser hos Aarstiderne, udover alle de frugtkasser og grøntsagskasser de også tilbyder. Alle kasserne fra Aarstiderne er 100% økologiske, hvilket betyder at deres 2 glutenfrie måltidskasser også er 100% økologiske. Man ser ikke med det samme at kasserne rent faktisk er glutenfri da det ikke framgår af navnet på dem, men læser man beskrivelsen vil der stå at de også er glutenfri. Du kan bestille de glutenfrie kasser til alt fra 1 person og op til 4 personer.

Slankekassen 1-4 personer

Slankekassen er lavet som en ideel måltidskasse hvis man gerne vil tabe sig. Den indeholder sunde råvarer, kaloriefattige opskrifter, som mætter rigtig godt i lang tid. Men udover at være god i en periode hvor man gerne vil smide et par kilo, så er den altså også glutenfri. Det betyder at du som glutenallergiker roligt kan abonnere på denne kasse, uden at bekymre dig om planlægning og indkøb af glutenfrie råvarer i hverdagen. Du kan bestille måltidskassen til 1-4 personer og få leveret nok mad til 3-5 hverdage. Måltidskassen er sammensat af opskrifter udviklet af de 2 kokke: Stine Junge og Lone Kjær.

Stine Junge

Stine er uddannet klinisk diætist og arbejder som konsulent for Aarstiderne, hvor hun sikre at måltidskasserne lever op til de krav der stilles af fra forbrugerne. Udover at være konsulent arbejder hun som selvstændig diætist og underviser i Ernæring på Fitness Institute. Hun har været med til at udgive flere bøger om emner som tarmsygdomme fedmekirurgi, madkasser og kostråd.

Lone Kjær

Lone har en professionsbachelor i ernæring og sundhed og arbejde ligeledes som konsulent for Aarstiderne. Hun har i mange år været madskribent for blandt andet Hjerteforeningen og Bo Bedre, og så har hun udgivet flere kogebøger med opskrifter på nem, sund og velsmagende hverdagsmad, som er lige præcis det man også får i Slankekassen.

LowCarb kassen 1-3 personer

LowCarb er en af de nyeste trends indenfor sundhed og ud af de mange forskellige måltidskasser du kan vælge mellem hos Aarstiderne er en af dem Low Carb. Men udover at være Low Carb så er den også glutenfri hvilket er en sjældenhed blandt måltidskasser. I kassen er der mange forskellige ingredienser og det er sund og grøn mad med forskellige slags kød og fisk. Du kan få leveret op til 5 dage om ugen og tilberedningstiden er kun 30-40 minutter for retterne.