Glutenfri måltidskasser

→  Sammenligning af måltidskasser til glutenallergikere  ←
MåltidskassePris pr. måltidInfoRabat 

SlankeKassen
fra
42 kr.
(fri fragt over 170 kr.)
Glutenfri
1-4 personer
Mad til 3-5 dage
Tilberedning 45 min.
Gratis gave
(automatisk ved bestilling)
Bestil

Ketokassen
fra
68 kr.
(fri fragt over 170 kr.)
Glutenfri
2 personer
Mad til 3-5 dage
Tilberedning 30-40 min.
Rabat:
Gave / 20%
(automatisk ved bestilling)
Bestil

Den Glutenfri Veganerkasse
fra
82,25 kr.
(fri fragt over 170 kr.)
Glutenfri og vegansk
1-2 personer
Mad til 4 dage
Tilberedning 45 min.
Gratis gave
(automatisk ved bestilling)
Bestil

Disclaimer: Vi tager forbehold for prisfejl og udløbne rabatter nævnt i tabellen herover og på resten af siden. Vi forsøger så vidt muligt at holde priserne opdateret altid.

Det anslås at ca. 0,5% af Danmarks befolkning har glutenallergi og derfor bør leve på en glutenfri kost. Det svare til at ca. 350.000 danskere lider af Cøliaki og derfor vil skulle tilpasse deres kost efter dette. En måltidskasse uden gluten kan gøre livet som glutenallergiker meget nemmere, da man ikke selv behøver være opmærksom på om kosten er glutenfri, den bliver nemlig leveret glutenfri til døren.

Måltidskasse uden gluten

Desværre findes der ikke så mange glutenfrie måltidskasser endnu, men der er et par stykker du kan vælge imellem. De eneste glutenfrie måltidskasser på markedet lige nu, kommer fra Aarstiderne der har valgt at tilbyde 2 forskellige måltidskasser uden gluten, men i virkeligheden med et andet fokus.

Glutenfri vegansk og vegetarisk mad

Er du glutenallergiker og ønsker at leve vegetarisk eller vegansk samtidig, så er der endnu mere at holde styr på i sin daglige kost. Der findes selvfølgelig nogle kogebøger og blogs derude, hvor du kan finde lækre opskrifter som er både glutenfri og veganske el. vegetariske, men det kan være svært at skelne de mange opskrifter fra hinanden. Alt dette bøvl kan du slippe for med en måltidskasse fra Aarstiderne. De har nemlig lavet en måltidskasser der hedder “Den Glutenfri Veganerkasse”, som er både for vegetarer og veganere.

Udvalg af (økologiske) glutenfri kasser

I alt kan du vælge mellem 10 forskellige måltidskasser hos Aarstiderne, udover alle de frugtkasser og grøntsagskasser de også tilbyder. Alle kasserne fra Aarstiderne er 100% økologiske, hvilket betyder at deres 2 glutenfrie måltidskasser også er 100% økologiske. Man ser ikke med det samme at kasserne rent faktisk er glutenfri da det ikke framgår af navnet på dem, men læser man beskrivelsen vil der stå at de også er glutenfri. Du kan bestille de glutenfrie kasser til alt fra 1 person og op til 4 personer.

Den Glutenfri Veganerkasse 1-2 personer

Det nyeste skud på stammen hos Aarstiderne er denne kasse med veganske glutenfrie opskrifter. Den er stadig ret ny og fås derfor kun til 1-2 personer i 4 dage, men det betyder at det er nemt for en familie at tage hensyn til en evt. glutenallergiker, da i bare kan bestille denne kasse og lave anden mad ved siden af, eller for par som ønsker at være veganske sammen, men også har en glutenallergi. Tilberedningstiden kan være op til 45 minutter, så det er vigtig at have lidt god tid til at lave det ellers må man lave det på forhånd.

Jens Mohr kokJens Mohr

Jens Mohr er kokken bag opskrifterne i denne særlige udgave af en måltidskasse. Han har flotte meritter og startede som kok på restaurant Noma og sidenhen Geranium. Han har efterfølgende været ansat som kok på en række toprestauranter i udlandet, men er nu ansat hos Aarstiderne hvor han står bag Den Glutenfri VeganerKasse, 10 minutters kassen, VegetarKassen og de nye weekendkasser.

Stine Junge​Stine Junge

Stine er uddannet klinisk diætist og arbejder som konsulent for Aarstiderne, hvor hun sikre at måltidskasserne lever op til de krav der stilles af fra forbrugerne. Udover at være konsulent arbejder hun som selvstændig diætist og underviser i Ernæring på Fitness Institute. Hun har været med til at udgive flere bøger om emner som tarmsygdomme fedmekirurgi, madkasser og kostråd.

Slankekassen 1-4 personer

Slankekassen er lavet som en ideel måltidskasse hvis man gerne vil tabe sig. Den indeholder sunde råvarer, kaloriefattige opskrifter, som mætter rigtig godt i lang tid. Men udover at være god i en periode hvor man gerne vil smide et par kilo, så er den altså også glutenfri. Det betyder at du som glutenallergiker roligt kan abonnere på denne kasse, uden at bekymre dig om planlægning og indkøb af glutenfrie råvarer i hverdagen. Du kan bestille måltidskassen til 1-4 personer og få leveret nok mad til 3-5 hverdage. Måltidskassen er sammensat af opskrifter udviklet af de 2 kokke: Stine Junge og Lone Kjær.

LowCarb kassen 1-3 personer

LowCarb er en af de nyeste trends indenfor sundhed og ud af de mange forskellige måltidskasser du kan vælge mellem hos Aarstiderne er en af dem Low Carb. Men udover at være Low Carb så er den også glutenfri hvilket er en sjældenhed blandt måltidskasser. I kassen er der mange forskellige ingredienser og det er sund og grøn mad med forskellige slags kød og fisk. Du kan få leveret op til 5 dage om ugen og tilberedningstiden er kun 30-40 minutter for retterne.

Louise Ramgill Kistvad​Louise Ravngild Kistvad

Bag denne måltidskasse står Louise, som også har lavet Den Veganske Kasse. Hun er meget glad for at lave simpel og lækker mad, noget som hun har arbejdet sig henimod i løbet af sin karriere. Hun har både været forbi Le Sommelier og Restaurant Geist, men først rigtig fundet sin passion i Italien. Nu laver hun altså måltidskasser for Aarstiderne.