Om Maltidskasser.dk – En side om måltidskasser i Danmark

Denne side blev startet med det formål at skabe et unikt og bedre overblik over måltidskasser på det Danske marked, som er i rivende udvikling. Vi har lavet et overordnet overblik over de mange forskellige muligheder der er på markedet. Du kan få et overblik over de måltidskasser vi samarbejder med på forsiden eller du kan dykke længere ned og vælge kun at se fx Økologiske måltidskasser el. vegetar måltidskasser det er helt op til dig.

Vi gør vores bedste for at du tager det rigtige valg, og derfor prøver vi også alle måltidskasser selv, en fase vi stadig er igang med. Du kan se læse anmeldelser af måltidskasserne når vi har prøvet den og om vores gode og dårlige oplevelser med netop den måltidskasse. Det er alt fra bestilling til levering til tilberedning til det ligger i maven vi tager med i vores anmeldelser.

Vores sociale ansvar

Som en af de førende på markedet for sammenligning af måltidskasser i Danmark, føler vi også at vi skal tage et socialt ansvar og det gør vi ved at støtte forskellige tiltag i Danmark, som kæmpe for en bæredygtig fremtid. Herunder kan du se hvilke tiltag vi støtter.

Plastik Nej Tak

Vi mener ikke plastik er et skidt produkt, men blot at der skal meget mere fokus på at genbruge det korrekt og på IKKE at bruge det i engangprodukter og emballage mm. Du kan læse meget mere om tiltaget: Plastik Nej Tak ved at klikke på deres certifikat herunder.

Plastik Nej Tak

Miljøvenlig Pakning

Med den stigende nethandel stiger forbruget af emballage og pakning til alle de forsendelser der finder sted også. Det handler derfor om at vælge en miljøvenlig pakning og forsendelsesmetode. Vi opfordre alle vores måltidskassepartnere til at vælge miljøvenlig pakning og støtter derfor op om dette tiltag. Du kan læse mere om det ved at klikke på certifikatet herunder.

Miljøvenlig Pakning