Måltidskasser med fisk

→  Sammenligning af måltidskasser med fisk  ←

MåltidskassePris pr. måltidInfoRabat 

Sensekassen
fra
57,69 kr.
(fri fragt over 170 kr.)
1-4 personer
Mad til 4 dage
Tilberedning 30 min.
Gratis / rabat:
Gave / 20%
(tilføjes automatisk)
Bestil

Den anden sensekasse
fra
72,50 kr.
(fri fragt over 170 kr.)
1-2 personer
Mad til 3 dage
Tilberedning 30-40 min.
Gratis / rabat:
Gave / 20%
(tilføjes automatisk)
Bestil

Disclaimer: Vi tager forbehold for prisfejl og udløbne rabatter nævnt i tabellen herover og på resten af siden. Vi forsøger så vidt muligt at holde priserne opdateret altid.

Ifølge eksperterne og sundhedsstyrelsen skal vi have fisk 2 gange om ugen. Det skyldes at fisk indeholder en række fedtstoffer, vitaminer og mineraler der ikke er er så store mængder af i andre råvarer. Derfor er fisk en vigtig del af en varieret kost som er det sundeste valg.

Den nemme måde at få fisk 2 gange om ugen på er ved at få det leveret til døren af en måltidskasse leverandør. På den måde skal du ikke tænker over det og glemmer ikke at få den fisk du og dine børn har så godt af. Her på siden kan du altid finde et overblik over måltidskasser med fisk.

Frisk fisk til døren med opskrifter

Der er flere måltidskasse leverandører der tilbyder levering af måltidskasser med fisk – frisk fisk til døren. Du kan blandt andet få måltidskasser med fisk hos Skagen Food, Årstiderne, Hello Fresh og Retnemt. Læs mere om leverandørerne og deres fiskeretter herunder.