Leverandører af måltidskasser

→  Oversigt over leverandører af måltidskasser i Danmark  ←

Ret Nemt leverer Danmarks nemmeste måltidskasser. Du kan vælge mellem mere end 10 forskellige temaer og få leveret råvarer og opskrifter lige til døren. Der er måltidskasser der er gode til familien og til parret, med mulighed for at få leveret fra 1-5 dage adgangen.

Kokkens Hverdagsmad er den mest innovative og nemme måltidskasseservice på markedet. De tilbyder levering af færdigretter der ikke tager mere end 20 min. at lave, i hele landet. Kokkens Hverdagsmad har fokus på børnfamilier, sund og varieret kost der er nemt at lave for alle.

Simple Feast er Danmarks første 100% vegetariske og veganske måltidskasse leverandør. Du kan vælge mellem 2 måltidskasser den ene er for vegetarer og den anden er for veganere med 100% plantebaserede retter. Maden leveres fra 2-5 personer og tilberedes på 10 min.

Aarstiderne er Danmarks ældste leverandør af frugtkasser, grøntsagskasser og måltidskasser. De leverer måltidskasser med økologiske råvarer og opskrifter lige til døren. Det er muligt at vælge mellem mange forskellige måltidskasser til alt fra par til store familier.

Danmarks seneste skud på stammen er Familiemåltider.dk der som navnet antyder leverer sunde familiemåltider der falder i alles smag. Der er mulighed for at få leveret en måltidskasse med et bestemt tema, så man kan tilfredsstille alle i familien. Familiemåltider.dk leverer i øjeblikket kun til et større område i midtjylland.

Coop er Danmark største sælger af dagligvarer på landsplan. De har udvidet deres forretning til online levering af mad og for nyligt introduceret måltidskasser. De leverer 4 forskellige måltidskasser til dig der vil have økologisk, dig der er vegetar eller til børnefamilien.

Det Italienske Køkken er ikke alene en måltidskasseservice, det er en online butik der har specialiseret sig i Italienske specialiteter. Ved siden af det har de så valgt at tilbyde Italienske måltidskasser leveret til døren. Måltidskasserne indeholder ingredienser til at lave Italiensk inspireret retter.

Den Grønne Asparges er en måltidskasseservice med fokus på gode råvarer og sund og varieret kost, som leverer til hele landet. De har et lille og fokuseret udvalg af måltidskasser fra 2 til 6 personer. Man kan få retter leveret til 3-4 dage ad gangen og dermed supplere med alm. madlavning.

Sund Takeaway leverer måltidskasser til hele Danmark med sunde retter der er færdiglavet og lige til at varme. Man kan få mad leveret på frost i op til flere uger ad gangen, så man ikke skal tænkte på mad i lang tid. Du kan få leveret mad til et ubegrænset antal personer og med speciele kasser til vegetarer el. dig der vil på slankekur.

En af Danmarks største måltidskasser leverandører, der leverer alt fra vegetarkasser til grillkasser til hurtigkasser. Men det er især deres fiskekasser der er populærer og virkelig lækre. De leverer markedets bedste måltidskasser med fisk.

Økovejen er et online miljøvenligt supermarked der sælger helt almindelige dagligvarer, men udover det tilbyder de også en lang række økologiske frugt- og grøntsagskasser på abonnement. Du kan fx vælge at få leveret en banakasse på abonnement, men du kan også vælge mange kasser med varieret udvalg af frugt og grøntsager, så du kan gøre din egen kost mere varieret.

Nemme veganske måltider leveret lige til din dør er præcis det du får hos Plenny. Plenny er et unikt produkt der sælger pakker med veganske måltider der kan laves på under 5 min. Det pulver du blandet med vand i en shaker. Du får måltider der koster under 20 kr. stk. og et måltid indeholder nok kalorier til at holde dig mæt til næste gang du skal spise.