Måltidskasser til Sense kuren

→  Sammenligning af måltidskasser lavet efter Sense kuren  ←

MåltidskassePris pr. måltidInfoRabat 

Sensekassen
fra
57,69 kr.
(fri fragt over 170 kr.)
1-4 personer
Mad til 4 dage
Tilberedning 30 min.
Gratis / rabat:
Gave / 20%
(tilføjes automatisk)
Bestil

Den anden sensekasse
fra
72,50 kr.
(fri fragt over 170 kr.)
1-2 personer
Mad til 3 dage
Tilberedning 30-40 min.
Gratis / rabat:
Gave / 20%
(tilføjes automatisk)
Bestil

Disclaimer: Vi tager forbehold for prisfejl og udløbne rabatter nævnt i tabellen herover og på resten af siden. Vi forsøger så vidt muligt at holde priserne opdateret altid.

Sense kuren er en relativt ny kur eller diæt om man vil, som er udviklet af Danske Suzy Wengel. Ideen med Sense kuren er at gøre det nemt at leve sundt med varieret kost uden at skulle ligge en masse ekstra tid og energi i det. Sense kuren kan udover at give en sundere livsstil bruges til at tabe sig hvis idet er det man ønsker. Som alle andre diæter, så er det ikke nemt at komme i gang med Sense diæten, men til at få en god start kan du så benytte dig af en Sense måltidskasse.

Der findes kun 2 Sense måltidskasser på markedet og de kan fås hos Aarstiderne. De er sågar udviklet i samarbejde med kvinden bag Sense kosten, nemlig Suzy Wengel. Måltidskassen med Sense kost kan fås til 1, 2, 3 el. 4 personer, så uanset om du er single i et par eller har en hel familie kan i altså komme godt i gang med Sensekassen fra Aarstiderne og dermed sense kuren. Udover at indeholde mad til det valgte antal personer, er der altid mad til 3 el. 4 dage og det tager aldrig mere end 30-40 min. at tilberede de vedlagte opskrifter.

Kun økologiske sensekasser fra Aarstiderne

Der er kun 2 Sensekasser på markedet, begge forefindes hos Aarstiderne, og kender man Aarstiderne ved man også at alle deres råvarer er 100% økologiske, hvorfor du også kan være sikker på at begge Sensekasser er 100% økologiske. Sensekasserne er lavet i samarbejde med Suzy Wengel, som du kan læse mere om herunder, ligesom du kan læse mere om de 2 Sensekasser. 

Suzy Wengel​Suzy Wengel, udvikler af Sense kuren

Hvem står bag Sense kuren og hvorfor er den blevet så populær? For at besvare de spørgsmål, starter vi med at fortælle lidt om hende der har udviklet Sense konceptet. Det er Suzy Wengel der står bag slankekonceptet og hun er uddannet forskningslaborant, hvorfor hun har stor erfaring med at lave noget baseret på rigtige resultater. Derudover er hun foredragsholder og medejer af Center for Vægttab på Fyn.

Godt nok er Sense Kuren fremlagt som en kur el. diæt der kan hjælpe dig med at slanke dig, men forfatteren selv ser det mere som en livsstil. Det er fordi Sense ikke bare er godt til at tabe sig, det er også godt til at bibeholde vægten og leve sundt med en varieret kost. Det er også en af grundende til at den er blevet så populær.

Den primære grund til at Sense diæten er blevet så populær som slankekur er at den er nem at følge og kræver ikke at man føre dagbog, nedskriver kalorieindtag og vejer sin mad. Det hele forgår med håndfulde og skefulde, og det er dermed rigtig nemt at opmåle et måltid.

Sensekassen

Sensekassen er godt nok kun bestående af aftensmåltider, men det er stadig 1 ud af 3 sense spisekasser der bliver udfyldt og klargjort for dig her. Det betyder en spisekasse mindre om dagen at holde styr på, og så er det endda det sværeste måltid.

Denne Sensekasser er får dig selv eller for hele familien, da du kan få leveret fra alt til 1 person og op til 4 personer. Du får råvarer og opskrifter til op til 4 dage på en gang. Suzy Wengel er ikke alene om at have lavet opskrifterne, hun har fået hjælp af Pernille Skjødt, som også står bag andre måltidskasser fra Aarstiderne.

Den anden Sensekasse

Den første Sensekasse var en stor succes og Sense kuren i det hele taget er blevet en stor succes. Derfor har Aarstiderne nu også i samarbejde med Suzy Wengel lanceret “Den anden Sensekasse”.

I anden omgang af Sensekassen, får du en kasse der er mere skræddersyet til dig el. jer to der ikke har brug for mad til hele ugen og hele familien. Det er nemlig en kasse med mad til 1 eller 2 personer og råvarer og opskrifter til op til 3 dage. Igen har Pernille Skjødt været inde over kassen og opskrifterne.