nyt måltidskasse indhold markeringDet er en travl hverdag vi lever i de fleste af os, og for at få den til at hænge sammen må man prioritere sin tid. En af de ting der ofte er nemmest at nedprioritere er aftensmåltidet, hvor man bare kan købe noget nemt i supermarkedet der skal varmes. Problemet ved det er at man sjældent får et godt måltid, men derimod et usundt og ikke så nærende måltid.

Det kan måltidskasser hvor maden er lavet ændre på. Måltidskasser er uden tvivl stigende i popularitet og særligt den type måltidskasse hvor maden er lavet vil mange rigtig gerne købe fordi det kan være et langt sundere alternativ en den nemme junkfood man ellers ender op med, hvis maden skal være nem.

Måltidskasser med bedre måltider

Der er flere leverandører af måltidskasser hvor maden er lavet og de har forskellige måder at gøre det på og forskellig fokus i selv måltiderne. Nogle leverandører giver dig endda mulighed for at vælge mellem forskellige temaer med færdiglavede måltider.

Det er ikke sort på hvidt hvilke danske måltidskasser der laver de bedste måltidskasser hvor maden er lavet, men her kommer jeg i hvert fald med 2 eksempler på leverandører du kan vælge hvis du vil have færdiglavet måltider – alle er de meget populære blandt brugerne.

Simple Feast

Simple Feast er en måltidskasse uden kød. De tilbyder i stedet 2 forskellige ugentlige måltidskasser hvor du enten kan vælge den vegetariske udgave eller den veganske udgave (måltidskasse uden animalske produkter). Jeg har selv prøvet den vegetariske og jeg må sige at jeg hverken smagsmæssigt eller på mæthedsfornemmelsen kan mærke at der ikke er kød i måltiderne. Det er varierede og sunde måltider, der tager max. 20 min. at lave.

Udover de to ugentlige måltidskasser tilbyder Simple Feast også noget der hedder Comfort Food, som er en levering af 4 el. 8 simreretter hver 4. uge. Det er simpelthen retter der bare skal varmes i en gryde og serveres, hertil kan man så selv vælge at servere med brød, ris eller grøntsager hvis man har lyst.

Simple Feast slår også et slag for bæredygtighed og stort set al emballage kan sorteres som genanvendeligt affald. De fravælger også en lang række ingredienser til brug i deres madlavning og laver primært måltider af årstidens grøntsager.

Kokkens Hverdagsmad

Den anden måltidskasse der laver færdiglavet måltider nærmest lige til at spise er Kokkens Hverdagsmad. Desværre er det ikke en måltidskasse jeg selv har prøvet, så kan skrive knap så deltaljeret om den, til gengæld ved jeg med sikkerhed at deres fokus er på nem hverdagsmad gennem færdiglavede måltider.

Deres koncept omkring måltiderne minder meget om det Simple Feast tilbyder. Kokkene fra Kokkens Hverdagsmad laver det meste af måltiderne fra deres køkken af, hvor du så engang imellem skal gøre lidt selv færdig derhjemme (det skal selvfølgelig altid varmes). Det er en super god måde at få børnene med i køkkenet fra en tidlig alder, da der max. skal bruges 20 minutter på den nemme anretning.

De har 2 måltidskasser at vælge imellem: Kokkens Familiekasse der har fokus på børnevenlig mad og Kokkens Grønne Kasse der er med flere økologiske grøntsager, dog stadig meget familievenlig. Begge måltidskasser har måltider med kød i.

Nu er du klædt godt på til at kaste dig ud i en måltidskasse hvor maden er lavet. God fornøjelse!